HAKUHODO FOUNDATION

Office

Tokyo, Japan

2019

New office design for Hakuhodo Foundation. I IN expressed the sincere attitude of the Foundation, involved in various educational-related support and activities, with authentic and immense design. The entrance area opens up with a space composed of a combination of grids and different materials, creating a modern and sublime world, while emphasizing the solidity of the office. In addition, the expression of the wood used everywhere is unified with a pattern and a color that fits well with the Foundation’s manner and sincerity utterance. In the corridors and working area, light gates create a warm ambience and rhythm in a simple, effortless space. Surrounded by sophisticated materials and soft light, the interior became an distinguished office space.

博報堂教育財団の新オフイスデザイン。教育関連の様々な支援、活動に携わる財団の堅実な姿勢を、実直で高品位なデザインで表現した。エントランスエリアでは空間を大きくグリッドと異なる素材の組み合わせで構成し、オフィス本来の持つ堅実さを強調しながらも、モダンで崇高な世界観をつくっている。また随所で使われる木の表情もどこか誠実さを表す様な柄と色で統一した。廊下や執務室では光のゲートが無機質な空間の中暖かい表情とリズムを生み出している。洗練された素材の使い方と柔らかい光が織りなす上質なオフィス空間となった。

Client
HAKUHODO FOUNDATION
Project Management
DE-SIGN
Constructor
A FACTORY
Lighting design
LIGHT CUBE
Photography
Tomooki Kengaku